fbpx
Elektroniikka, Kaikuluotaimet3D monikeilajärjestelmäkaikuluotain Furuno DFF-3D

3D monikeilajärjestelmäkaikuluotain Furuno DFF-3D

2.728,00  (sis. alv)

Black Box monikeilaluotainmoduuli merenpohjan kuvantamiseen ja kalaparvien etsimiseen. Sopii yhteen TZT/TZT2 monitoiminäyttöjen kanssa. TimeZero ja TZT3 ohjelmistoille soveltuva monikeilalutain. Huom! Vaatii aina yhteensopivan monikeila-anturin.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

3D monikeilajärjestelmäkaikuluotain Furuno DFF-3D

Furuno DFF-3D on innovatiivinen työkalu kalojen paikantamiseen ja merenpohjan kuvantamiseen käyttäen monikeilateknologiaa. Se soveltuu TimeZero ja TZT3 ohjelmistoille. Erittäin tarkat kuvat tuottaa kehittyneen signaalin käsittelyohjelman ja yllättävän kompaktin anturin yhdistelmä. Reaaliajassa tulevat kuvat ovat uskomattoman yksityiskohtaisia, jotka saadaan aikaan usean samanaikaisesti eri alueille suunnatun luotauskeilan tiedoista.

 

Furunon erinomainen tietotaito signaaliprosessoinnin alalla yhdistettynä DFF-3D monikeilaluotaimen tehokkuuteen muodostaa työkalun, jolla pystyt näkemään syvemmälle, laajemmin ja tarkemmin kuin ennen. Pohjan muodot ja kalaparvet pystyy näkemään suuremmistakin syvyyksistä sivukeilan piirtokyvyn ollessa jopa 200 m 120° kulmassa styyrpuuriin ja paapuuriin, sekä alaspäin pääkeilan piirtokyvyn ollessa jopa 300 m.

 

Luotain on räätälöitävissä useampiin erilaisiin käyttöhetkiin. Kuvasta voi valita useamman erilaisen näyttötilan, kuten sivuleikkauskuvan, 3D luotaushistorian, kolmois-/yksittäiskeilaluotauksen tai viistoluotauksen.

 

Pohjan läpi asennettava pronssianturi on asennuskauluksensa kanssa 35,4 cm pitkä. Kaulus tulee vakiotoimituksen mukana, ja on kätevästi sovitettavissa erilaisiin pohjiin. Huom. Vaatii aina yhteensopivan monikeila-anturin! Verkkokaupastamme saatavat anturit: B54, SS54 ja TM54.

 

Sopii yhteen Navnet TZT/TZT2 monitoiminäyttöjen kanssa.

Tekniset tiedot:
  • Lähetystaajuus 165 kHz
  • Lähetysteho: 800W
  • Minimietäisyys 3 m
  • Yleinen mittausalue 5–1200 m
  • Havaintoetäisyydet: 200 m sivulla, 300 m alta
  • Keilan leveys triplakuvalle: 20–50° alta
Mitat:

Prosessoriyksikkö: 316x380x120mm, 3 kg
Pronssianturi ja asennuskaulus: 15xs353x83mm, 3,9 kg

Esitteet:

  Furuno DFF-3D Datasheet

Lisätiedot

Paino 6,9 kg (kilogramma)
Mitat 31 × 35 × 83 cm (senttimetri)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com