fbpx
Promarine - häiriöttömien viestintäratkaisujen asiantuntija
Viestintä ratkaisut

Promarine

Promarine
ANTENNAS, COMBINERS, GALVANIC ISOLATORS...

Promarine

Häiriöttömien viestintäratkaisujen asiantuntija

Anna meille luettelo radioistasi – me kerromme kuinka ne yhdistetään.
Promarine tarjoaa luotettavaksi todistettuja ratkaisuja, joihin luottaa laaja valikoima merivoimien viranomaisia ja merenkulkualan ammattilaisia ympäri Eurooppaa.

Marine Alutech – Fast Patrol Boat

Vuonna 2008 Marine Alutech valitsi Promarinen viestintäjärjestelmäintegraattoriksi, jolla on päävastuu Suomen rajavartiolaitoksen PV-08-veneprojektista.
Vuonna 2005 perustettu Promarine Ltd on kehittänyt ratkaisuja navigointi- ja viestintäjärjestelmien luotettavuuden parantamiseksi erityyppisillä (sotilas- ja kaupallisilla) merialuksilla. Jatkuvalla investoinnilla uusien tuotteiden kehittämiseen Promarine pyrkii ratkaisemaan asiakkaidensa ongelmat tällä alalla.

Promarinen korkealaatuiset palvelut ja tuotteet on suunniteltu poistamaan häiriöiden aiheuttamat ongelmat ja estämään niiden esiintyminen kriittisissä meriympäristöissä. Promarine tarjoaa luotettaviksi todistettuja ratkaisuja, joihin luottaa laaja joukko merivoimien viranomaisia ja merenkulkualan ammattilaisia ympäri Eurooppaa.

Promarinen palvelut on suunnattu merivoimien arkkitehdeille, telakoille, laivanomistajille ja miehistöille sekä järjestelmäintegraattoreille. Se minimoi riskit, vähentää päivittäisten toimintojen työmäärää ja poistaa viestinnän esteet.

Promarinella on käytössä ISO9001 laatustandardi AQAP 2110 -muutoksilla. Promarinen tuotekatalogia pääset selaamaan tästä linkistä >>

Verkkokaupastamme saatavat tuotteet

Promarine antennit
849,40  (sis. alv)
183,71  (sis. alv)
Promarine antennit
365,80  (sis. alv)
43,77  (sis. alv)
161,20 334,80  (sis. alv)
2.103,04  (sis. alv)
161,82  (sis. alv)
Promarine antennit
446,40  (sis. alv)
191,44  (sis. alv)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com