fbpx
Image Alt
Nosturit merikäyttöön

Spitzlift

Spitzlift
KEVYET NOSTURIT MERIOLOSUHTEISIIN

SPITZLIFT

Merikäyttöön soveltuvat kevyet nosturit

Spitzlift on amerikkalainen nosturimerkki, joka on yksi maailman johtavia kevyiden nostureiden valmistajia.

Niiden nosturit ovat kevyitä, säädettäviä ja siirreltäviä, mutta kuitenkin erittäin kestäviä laadukkaan materiaalinsa ansiosta.
Nosturit ovat valmistettu alumiinista, joka on anodisoitu korroosion vähentämiseksi. Kun nosturia ei tarvita, voidaan se irrottaa ja varastoida pieneen tilaan.

Spitlift Cranes

MARINE & BOAT CRANES

Spitzlift nosturit ovat tehty merikäyttöön soveltuvista materiaaleista ja ne kestävät suolaisen veden ja rajutkin meriolosuhteet.  Spitzlift nostureita käytetään maanpuolustuksen aluksissa, partiointiveneissä sekä muissa työ- ja huviveneissä. Kevyt Spitzlift nosturi on arvokas lisä veneeseen kuin veneeseen auttaen erilaisissa nostoissa, korjauksessa ja ylläpidossa.

Nosturit pyörivät 360° ja nostokulma on muunneltavissa. Kulmasta riippuen nosturilla voi nostaa jopa 408 kg taakkaa. Paketissa tulevan asennuslevyn voi asentaa ylös- tai alaspäin. Alaspäin asennettuna nostaessa tapahtuva veto jakautuu laajemmalle alueelle. Ylöspäin asennettuna nosturin korkeutta saadaan nostettua vielä noin 15 cm, joka voi joissakin asennuksissa olla ratkaiseva.

Nosturit ovat erittäin kevyitä, itse nosturiyksikkö painaa vain noin 14kg. Asennuslevy asennetaan kiinteästi, mutta nosturin tolpan ja itse nosturin saa irrotettua ja siirrettyä. Mikäli sinulla siis on useampi käyttökohde, tarvitset vain yhden nosturin sekä tolpan, ja erillisen asennuslevyn jokaiseen kohteeseen. Tällä tavoin saat jokaisen käyttökohteesi varusteltua nosturilla edulliseen hintaan.

Veneiden lisäksi samat nosturit soveltuvat paketti- ja lava-autoihin, trailereihin ja työmaalle. Veneisiin kuitenkin suositellaan enemmän manuaalista nosturia, koska 12V nosturin ohjain ei ole vedenpitävä.

Voit lukea lisää osoitteessa www.spitzlift.com

Valmiissa paketeissamme on eri vaihtoehtoja kiinnityslevyn mallille. Mikäli et tiedä, mikä malli sopisi veneeseesi parhaiten, otathan meihin yhteyttä lomakkeen kautta, niin katsomme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla: info (at) workboatparts.com

  TARJOUSPYYNTÖ

  WORKBOATPARTS.com

  Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

  OTA YHTEYTTÄ

   +358 2 733 1005
   info (at) workboatparts.com