fbpx
AC Antennas - korkealaatuiset antennit ja niiden kiinnitystarvikkeet
Viestintäratkaisut

AC Antennas

AC Antennas
MERIANTENNIT JA NIIDEN KIINNIKKEET

Ac Antennas

Korkealaatuiset antennit ja niiden kiinnitystarvikkeet

AC Antennasin valikoimaan kuuluu kaikki kommunikointitaajuudet.
VHF, HF, UHF, matkapuhelinantenni, FM/AM, CB, Navtex, GPS, TV, kaksi- ja nelitaajuus sekä muita.

AC ANTENNAS – Tanskalaista laatua

AC Antennas on tanskalainen yritys, joka on valmistanut korkealaatuisia antenneja jo 1970-luvulta lähtien.
AC Antennas on tanskalainen yritys, joka on valmistanut korkealaatuisia antenneja jo 1970-luvulta lähtien. Heidän marinetuotteensa ovat suunniteltu ja valmistettu Tanskassa. Antennit ja niiden kiinnitystarvikkeet ovat korkealaatuisia ja tarjoavat parasta laatua työ-, kalastus- ja huviveneisiin. Varmistaakseen korkean laatunsa AC Antennas ei käytä alihankintaa, vaan antennit ovat heidän itse valmistamiansa.
Korkealaatuiset meriantennit

AC Antennasilla on kattava valikoima meriantenneja, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan hyvän suorituskyvyn ja kestämään rankatkin meriolosuhteet. Niiden tuulenkesto-ominaisuudet ovat korkeat ja antennit toimivat kovallakin tuulella. Ac Antennasin valikoimaan kuuluu kaikki kommunikointitaajuudet: VHF, HF, UHF, matkapuhelinantenni, FM/AM, CB, Navtex, GPS, TV, kaksi- ja nelitaajuus sekä muita. Verkkokaupassamme on saatavilla yleisimmin kysytyt antennit, mutta mikäli et löydä tarvitsemaasi antennia, otathan meihin yhteyttä ja katsomme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun. Voit myös katsoa osoitteesta https://acantennas.com/product-search parhaiten sinulle sopivan vaihtoehdon. Ole sitten yhteydessä meihin ja me hankimme sen sinulle.

Antennien kiinnitystarvikkeet

AC Antennasilla on myös kattava valikoima antennijalkoja ja muita kiinnitystarvikkeita. Verkkokaupassamme on esillä yleisimmät kiinnitystarvikkeet, mutta mikäli et löydä sinulle sopivaa tuotetta, otathan meihin yhteyttä ja katsomme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun. Osoitteessa https://acantennas.com/product-search pystyt näkemään kaikki saatavilla olevat kiinnitystuotteet. Mikäli juuri haluamaasi tuotetta ei ole meillä saatavilla, me hankimme sen sinulle.

AC Antennas tarjoaa meriantennien lisäksi myös antenniratkaisuja maalle ja muille teollisuuden aloille ja pyrkivät olemaan antenniteollisuuden johtava valmistaja. Varmistaakseen korkean laatunsa AC Antennas ei käytä alihankintaa, vaan antennit ovat heidän itse valmistamiansa.

Verkkokaupastamme saatavat tuotteet

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com