fbpx
Image Alt
TYÖ- JA HARRASTEVENEILYN

Tuotteet

Tuotteet
Workboatparts.com

Laadukkaat ja luotettavaksi todistetut tuotemerkit

Suoraan verkkokaupastamme

Turvallista veneilyä

Jotta veneily olisi mahdollisimman turvallista ja rentouttavaa, Workboatparts.com suosittelee laadukkaiden ja turvallisten tuotemerkkien käyttöä. Tarjoamamme tuotemerkit on erityisesti suunniteltu meriolosuhteisiin, missä korjaajaa on vaikea saada nopeasti apuun. Etenkin työveneissä tuotemerkkien ja ratkaisujen tulee olla kestäviä ja pitkäikäisiä.

Luotettavat varaosat

Huolloissa ja varaosien etsinnässä se halvin varaosa ei välttämättä ole paras vaihtoehto kokonaisuuden kannalta. Halvan ja heikkolaatuisen osan rikkoutuminen kesken kiireistä työsesonkia voi aiheuttaa paljon enemmän kuluja kuin mitä laadukas, oikein valittu ja pitkäikäinen varaosa tekisi. Workboatparts.comilla panostamme varaosien laatuun ja pitkäikäisyyteen.

Varaosapalvelumme auttaa

Varaosapalvelumme auttaa varaosien etsimisessä ja valinnassa veneeseesi ja sen eri järjestelmiin. Meillä on vuosien kokemus työ- ja harrasteveneiden huolloista ja korjauksista sekä eri venemerkeistä ja -tyypeistä. Älä epäröi ottaa yhteyttä – Kerro toiveesi ja me etsimme siihen ratkaisun.

VIESTINTÄRATKAISUT

Promarine valmistaa luotettavia antenneja ja viestintäjärjestelmiä, joihin luottaa laaja joukko merenkulkualan ammattilaisia ympäri Eurooppaa.

NMEA-MERIELEKTRONIIKKA

Actisense elektroniikkaratkaisut – älykkäät anturit, rajapinnat ja tekniikkaa, jotka ovat alansa huippuja laadun ja luotettavuuden suhteen

VALAISTUSJÄRJESTELMÄT

Luminell valaistusjärjestelmät sopivat erityisesti meriolosuhteisiin. Laaja valikoima mahdollistaa valaistuksen räätälöinnin juuri asiakkaan tarpeisiin.

VEDEN POISTO DIESELISTÄ

Aquafighter tuotteet on kehitetty poistamaan dieseltankin pohjalle kerääntyneen ja dieseliin liuenneen veden ja ehkäisemään mikrobien kasvua.

ANTENNIT JA KIINNIKKEET

AC Antennasilla on kattava valikoima meriantenneja, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan hyvän suorituskyvyn ja kestämään rankatkin meriolosuhteet.

Sonihull - Anti-fouling tuotteet pitää rungon ja potkurin puhtaana
ANTI-FOULING

Sonihull on ympäristöystävällinen antifouling -suojaus veneen rungolle, potkureille ja putkistoille, jotka ovat meriveden kanssa kosketuksissa.

MAASÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Calix-maasähköjärjestelmän avulla saat rakennettua veneeseesi verkkovirran erilaisten elektroniikkalaitteiden toimimiseksi.

LÄMPÖ- JA TERÄVÄPIIRTOKAMERAT

FLIR -lämpökamerat tarjoavat mahdollisuuden nähdä pimeässä, häikäisevässä valossa tai kevyen sumun tai savun läpi.

NOSTURIT

Spitzlift nosturit ovat kevyitä, säädettäviä ja siirreltäviä, mutta kuitenkin erittäin kestäviä laadukkaan materiaalinsa ansiosta

furuno tuotelogo
TUTKAT JA KOMMUNIKOINTI

Furuno on japanilainen navigointi-, kommunikointi- ja kalanetsintälaitteiden edelläkävijä. Furuno tutkat ovat alansa ykkösiä.

Etkö löytänyt etsimääsi:

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

Meiltä saat myös asennuksen:

Teemme kaikenlaiset asennustyöt esimerkiksi:

 • Sähköjärjestelmät ja -asennukset
 • Komponenttiasennukset
 • Ikkuna-asennukset
 • Moottoriasennukset
 • Jetit
 • Alumiiniityöt ja paljon muuta
OTA YHTEYTTÄ – KERRO TOIVEESI JA SOVITAAN TOTEUTUKSESTA

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi:

  WORKBOATPARTS.com

  Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

  OTA YHTEYTTÄ

   +358 2 733 1005
   info (at) workboatparts.com