fbpx
Image Alt
Lämpö- ja teräväpiirtokamerat

Flir

NIGHT NAVIGATION MADE SAFER

FLIR

Korkealaatuiset, veden- ja säänkestävät Flir-lämpökamerat

FLIR on maailman johtava lämpökameravalmistaja, jota puskee eteenpäin halu innovoida ja kehittää tuotteitaan, jotta tulevaisuus olisi paljon turvallisempi.

FLIRillä panostetaan kestävään kehitykseen, yleiseen turvallisuuteen ja hyvinvointiin sekä energia- ja aikatehokkuuteen.

FLIRin marinetuotteet ovat korkealaatuisia, veden- ja säänkestäviä, jotka eivät petä rankoissakaan meriolosuhteissa. FLIR Maritimen lämpökamerasysteemit tarjoavat mahdollisuuden nähdä totaalisessa pimeydessä, häikäisevässä auringonvalossa tai kevyen sumun tai savun läpi. FLIRin lämpöteknologiaa käytetään tuhansissa työ- ja harrasteveneissä jokapäiväisessä navigoinnissa, törmäyksenestossa, vaarantunnistuksessa, valvonnassa sekä etsintä- ja pelastustehtävissä.

Marine Thermal Night Vision

FLIR MARINE THERMAL CAMERAS

Verkkokaupassamme on saatavilla M200 ja M300 -sarjan kameroita, jotka ovat kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta hyviä keskivertoasiakkaidemme tarpeisiin. M232 on kompakti ja kevyt ratkaisu etenkin huviveneilyyn, mutta tehokas myös työveneisiin. M300 -sarjan tuotteet sopivat erityisesti ammattiveneilyyn tai veneilijöille, jotka haluavat parasta laatua.

M300-sarjassa on kehittynyt stabilointiteknologia, joka pitää kuvan tasaisena jopa rankassakin merenkäynnissä. M300C:llä on 30-kertainen optinen zoomi, joka auttaa näkemään kaukana olevia kohteita.

M332:n ja M364:n lämpökamerat auttavat näkemään täydessä pimeydessä, häikäisevässä valossa tai sumussa. M364C ja M364C LR yhdistävät näkyvän valon ja lämpökameran sensorit, sekä FLIR Color Thermal VisionTM (CTV) ja MSXTM yhteisvaikutus luo eliittitason tietoisuuden ympäristöstä hankalissakin olosuhteissa.

Lue lisää FLIR Maritime tuotteista osoitteessa: https://www.flir.com/applications/marine/

FLIR tuotteelle saat elinikäisen rajoitetun takuun käydessäsi rekisteröimässä FLIR tuotteesi tässä osoitteessa: https://www.flir.com/support/

Autamme laitteiden käyttöönotossa – ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla: info (at) workboatparts.com

  TARJOUSPYYNTÖ

  WORKBOATPARTS.com

  Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

  OTA YHTEYTTÄ

   +358 2 733 1005
   info (at) workboatparts.com