fbpx
Sonihull - Anti-fouling tuotteet pitää rungon ja potkurin puhtaana
Anti-fouling tuotteet

Sonihull

Sonihull
ANTI-FOULING ULTRAÄÄNILAITTEET

Sonihull

Ympäristöystävällinen antifouling -suojaus veneen rungolle

Sonihull on hyvä ”fit and forget” antifouling -ratkaisu
Kun se on kerran asennettu, ei sitä juuri tarvitse ajatella, kunhan kerran kuukaudessa tarkistaa laitteen kunnon merkkivalosta.

SONIHULL – Ultrasonic Antifouling Protection

Sonihull on myrkytön tapa pitää ei-toivottu kasvusto poissa sekä rungosta että kaikista muistakin osista, jotka ovat kosketuksissa meriveden kanssa.
Merirokko ja levät saattavat hidastaa veneen vauhtia ja lisätä polttoaineen kulutusta. Sonihull on myrkytön tapa pitää ei-toivottu kasvusto poissa sekä rungosta että kaikista muistakin osista, jotka ovat kosketuksissa meriveden kanssa. Ultraäänivärähtelyyn perustuva tekniikka estää kasvuston tarttumisen veneen runkoon. Sonihullin anturit asennetaan veneen kuivalle puolelle niihin kohtiin, mitä halutaan suojella. Toimii teräksellä, ruostumattomalla teräksellä, alumiinilla, lujitemuovilla, lasikuitumuovilla, kevlarilla, titaanilla ja kovamuovilla. Ei sovellu puisille veneille, sillä puu ei johda ultraääntä.
Kuinka valitsen oikean tuotteen

Se riippuu täysin veneesi suojeltavan pinnan koosta. Pienemmille, alle 9,5 metrin veneille, riittää Sonihull Mono. 9–16 metrisille veneille Sonihull Duo, ja suuremman luokan veneille Sonihull8. Katso oheisista kuvista mallia tai ota meihin yhteyttä ja kerro millainen vene sinulla on, niin katsomme yhdessä sinulle oikean vaihtoehdon

Miksi Sonihull

Sonihull on ympäristöystävällinen, eikä se jätä ympäristölle haitallista perintöä jälkeensä toisin kuin haitallisia kemikaaleja ja mikromuoveja sisältävät anti-fouling maalit.

Sen ultraääni toimii niin matalalla taajuudella, että sitä ei kuule ihmiskorvalla eikä se aiheuta meren eläimille haittaa, eikä se häiritse muita elektronisia järjestelmiä.

  • Helppo asennus, joka ei vaadi veneen nostoa maalle.
  • Työkäytössä olevaa venettä ei tarvitse turhaan seisottaa.
  • Veneestä tulee huoltovapaampi, mikä vähentää kustannuksia.
  • Matala virrankulutus: vain 3,8 Wh per johdin.
  • Puhdas runko ja puhtaat potkurit.
  • Polttoaineenkulutus pienenee jopa 30 %.

Lue lisää Sonihull tekniikasta Sonihull www-sivuilta >>

Kuinka se toimii

Sonihullin systeemi luo useita ultraäänisykäyksiä valitulla tiheydellä ja taajuudella. Nämä sykäykset johtuvat sen materiaalin läpi, mihin johdin on asennettu. Ultraääni tuottaa nousevan ja laskevan paineen materiaalin pinnalle, joka tekee mikroskooppisia ilmakuplia sen negatiivisen syklin aikana sekä puhkaisee kuplat positiivisen syklin aikana. Tällä mikroskooppisella toiminnalla on puhdistava vaikutus, joka tuhoaa pintalevät, ja siten poistaa kasvuston ensimmäisen ruokalinkin tehden siitä vähemmän kutsuvan pinnan suuremmalle kasvustolle.

Sonihull - Anti-fouling ultraääni puhdistaa veneen rungon

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com