fbpx
Veden poisto dieselistä - aquafighter
Veden poisto dieselistä edullisesti ja ekologisesti

Aquafighter

Aquafighter
Diesel Care

Aquafighter

Veden poisto dieselistä ekologisesti ja vaivatta

Aquafighter tuotteet ovat kehitetty poistamaan pohjalle kerääntyneen, irrallisen ja dieseliin liuenneen veden. Aquafighter suojaa arvokkaita dieselkoneita edullisesti ja vaivatta.
Veden poisto dieselistä - aquafighter
Veden poisto dieselistä on erityisen tärkeää, sillä nykypäivän tehokkaat dieselkoneet ruiskuttavat polttoainetta järjestelmään noin 2000 barin (30 000 psi) tai jopa korkeammalla paineella. Näissä oloissa vesi on suurin vihollinen. Aquafighter on kehitetty suojaamaan arvokkaita dieselkoneita vedeltä.

Aquafighter on uniikki tuote, joka on kehitetty poistamaan pohjalle kerääntyneen, irrallisen ja dieseliin liuenneen veden. Veden poisto dieselistä ei ole ennen ollut näin helppoa! Aquafighteria oikein käytettäessä on mahdollista saada dieselin vesipitoisuus alittamaan 70ppm, kun 200ppm on Euroopan dieselspesifikaation EN590 asettama ylin hyväksytty vesipitoisuuden raja.

Dieselissä, joka ei ole huoneenlämmössä kirkasta, on todennäköisesti liian suuri vesipitoisuus, jolloin se ei ole enää dieselkoneiden valmistajien standardien mukaista. Normaalisti tämmöinen diesel pitäisi toimittaa jätteeksi, mutta Aquafighter auttaa poistamaan veden ja siten palauttamaan dieselin takaisin käyttökuntoiseksi.

Vesi on myös perusta mikrobikasvustolle. Aquafighterin poistaessa veden dieselistä, lähtee myös perusta mikrobikasvustolle. Tämä tarkoittaa, että mikrobikasvuston riski on minimoitu, mikä myös vähentää suodattimen tukkeutumista, eikä tarvitse käyttää itselle ja ympäristölle myrkyllisiä lisäaineita.

Huomaa! Aquafighter soveltuu vain dieseliä ja polttoöljyä käyttäville ajoneuvoille ja laitteille.

Miten hävitän käytetyn Aquafighterin?

Käytetty Aquafighter sisältää lähinnä vettä, mutta saattaa myös sisältää polttoainejäämiä. Siten käytetty tuote kuuluu hävittää samalla tavalla kuin jäteöljyt, polttoaineet ja maalit.

Kuinka valita oikea koko?

Verkkokaupastamme on pääsääntöisesti saatavilla kolmea kokoa: Finger, Snake ja Medium Canvas.
Finger: Pienet veneet ja traktorit. Vedenpoistokyky 100 ml
Snake: Suurin osa veneistä, raskaankaluston ajoneuvoista, traktoreista ja muista maatalouden koneista, joissa on halkaisijaltaan alle 20 cm tankin suuaukko. Vedenpoistokyky 700 ml.
Medium Canvas: 500–5000 litran tankeille, joissa on halkaisijaltaan suurempi kuin 20 cm suuaukko. Sopii esimerkiksi generaattorien ja lämmitysöljyn tankeille, sekä varastotankeille. Vedenpoistokyky 2500 ml.

Lue lisää Aquafighter tuotteista >> https://aquafighter.com/

Verkkokaupastamme saatavat Aquafighter tuotteet

Veden poisto dieselistä - aquafighter finger
73,78  (sis. alv)
Veden poisto dieselistä - aquafighter finger
93,74  (sis. alv)

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI

Mikäli et vieläkään tiedä mikä koko olisi paras, otathan meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@workboatparts.com ja katsomme yhdessä sinulle parhaimman vaihtoehdon.
Mikäli mikään verkkokaupastamme saatava koko ei sovellu tarpeisiisi, ole yhteydessä sähköpostitse ja etsimme ratkaisun!

HALUATKO RYHTYÄ JÄLLEENMYYJÄKSI?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä Aquafighter tulee ja mikä se on?

  Aquafighter on norjalaisen Diesel Care AS:n kehittämä tuote, joka on suunniteltu poistamaan veden dieselistä. Aquafighter poistaa niin sitoutuneen, emulgoituneen kuin vapaankin veden aina jopa alle 70ppm saakka, joka on reilusti alle korkeimman sallitun dieselin vesipitoisuuden.

  Millainen on Aquafighterin käytön historia?

  Aquafighter kehitettiin vuonna 2015 ja sen jälkeen on tehty yli 7000 laboratoriotestiä, jotka osoittavat, että Aquafighter on poistanut dieseliin sitoutuneen veden alle 70ppm pitoisuuteen jokaisessa otetussa näytteessä.

  Ensimmäisenä Aquafighterin otti käyttöön suuri eurooppalainen polttoaineyhtiö. Kahtena ensimmäisenä vuotena tämä polttoaineyhtiö pelasti 1,7 miljoonaa litraa vedellä pilaantunutta dieseliä käyttämällä Aquafighteria saaden dieselin taas myyntikelposeksi. Tämä toi suuret säästöt, kun dieseliä ei tarvinnut hävittää.

  Raportointikaudella syyskuu 2019 – syyskuu 2020 kaikilla Diesel Care AS:n 170 huoltoasemalla ei ollut ainuttakaan reklamaatiota dieselin laadusta, sekä raportoitiin dieselpumpun suodattimien vaihtojen vähenemisestä puolella. Tämä tarkoittaa suurta säästöä niin dieselin laadussa kuin suodattimien hinnoissa.

  Puhdistaako Aquafighter likaisen tankkini?

  Aquafighter ei poista suuria määriä likaa eikä se puhdista bakteereita, jotka ovat jo tankissa, eikä se puhdista bakteerien pilaamaa dieseliä, mutta se poistaa kaiken veden 70ppm pitoisuuteen asti ja noin 90 % dieselin pienistä partikkeleista. On huomioitava, että kun Aquafighter on tankissa, se lopettaa bakteerien kasvamisen, sillä se vie veden, joka on bakteerien kasvun perusta. Näin ollen se estää dieseliä pilaantumasta enempää. Aquafighter voidaan siis asettaa puhdistamattomaan tankkiin estämään bakteeria kasvamasta enempää, mutta se ei poista siellä jo olevaa likaa.

  Me suosittelemme, että ensin puhdistat tankkisi ja sen jälkeen käytät Aquafighteria jatkuvasti, jotta sinun ei tarvitse enää käsitellä ongelmia, joita vesi ja dieselbakteeri aiheuttaa.

  Miksi Aquafighter on parempi kuin monet kemikaalit ja lisäaineet?

  Aquafighter on lääke veden aiheuttamiin ongelmiin polttoainejärjestelmässä sillä se poistaa veden heti kun sitä muodostuu tankkiin. Näin ollen se suojelee vahingoilta, joita kasvava home, mikrobit ja bakteerit aiheuttavat.  Kemikaalit ja muut lisäaineet vain hoitavat asioita, jotka veden tankissa, polttoainejärjestelmässä ja moottorissa olo aiheuttaa. Aquafighter on myös täysin turvallinen käsitellä, eikä se sisällä rajuja tai vaarallisia kemikaaleja toisin kuin monet lisäaineet sisältävät vaarallisia, syövyttäviä tai jopa syöpää aiheuttavia kemikaaleja ollen myös vaarallisia ympäristölle. Aquafighter on siis sekä käyttäjälleen turvallinen että ympäristöystävällinen valinta.

  Miksi tarvitsisin Aquafighteria kun minulla on vedenerotin?

  Vedenerotin ei poista vettä tankista, vaan suurimman osan vedestä vasta sitten kun se on jo polttoainejärjestelmässä. Vedenerottimet eivät myöskään ole tehty poistamaan sitoutunutta/emulgoitunutta vettä, eikä moottorivalmistajien takuu yleensä kata veden aiheuttamia vaurioita. On siis asiakkaan omalla vastuulla suojata tankkia ja moottoria dieseliin sitoutuneelta vedeltä. Moottorivalmistajat myös mielellään myyvät varaosia 😉

  Kuinka kauan Aquafighter kestää?

  Normaaleissa olosuhteissa tankkiisi oikean kokoinen Aquafighter pitää tankkisi vedettömänä ainakin yhden vuoden. Kuitenkin esimerkiksi huonolaatuinen diesel, korkea kosteus ja vuodot voivat vaikuttaa tähän. Siksi kannattaakin tarkistaa Aquafighter säännöllisin väliajoin ja vaihtaa se uuteen, kun noin 50 % siitä on värjäytynyt punaiseksi.

  Miten hävitän käytetyn Aquafighterin?

  Käytetty Aquafighter saattaa sisältää pieniä määriä dieseliä, joten se kuuluu hävittää samalla tavalla kuin jäteöljyt ja suodattimet.

  Voiko Aquafighter vahingoittaa dieseliäni?

  Ei. Itse asiassa se vain parantaa dieselin laatua siitä, mitä se oli lähtiessään jalostamolta.

  Voiko Aquafighter turvota liikaa tai revetä ja siten aiheuttaa vahinkoa?

  Ei. Aquafighterin canvas on suunniteltu kestämään turpoamista. Niin kauan kuin käytät oikean kokoista Aquafighteria, voit huoletta pitää sitä tankissa vaikka vuosia ja silti poistaa sen turvallisin mielin samasta aukosta, mistä se on mennyt sisään. Canvas on myös vahvaa ja kestävää eikä se repeä ellei sitä tahallisesti vahingoita esimerkiksi saksilla tai muuten rajulla toiminnalla. Niin kauan kuin noudatetaan ohjeita ja käytetään tankin suuaukolle oikean kokoista tuotetta, ei tarvitse pelätä kankaan repeytymistä.

  Kuinka paljon Aquafighter maksaa?

  Se riippuu paljon tuotteen koosta ja myyjästä. Joka tapauksessa, se on ainoa tuote, joka pitää dieseltankin vedettömänä ja siten myös puhtaana. Pitkässä juoksussa investointi Aquafighteriin on edullisin ja tehokkain vaihtoehto, sillä kalliiden tankin puhdistuslaitteiden tai -palveluiden käyttöä ei enää tarvita, eikä suodattimia tarvitse vaihtaa läheskään niin usein kuin ennen.

  WORKBOATPARTS.com

  Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

  OTA YHTEYTTÄ

   +358 2 733 1005
   info (at) workboatparts.com