fbpx
AnoditZinaltec alumiinianodi 2,8 kg 6mm laatalla

Zinaltec alumiinianodi 2,8 kg 6mm laatalla

72,50  (sis. alv)

Kaikkiin vesiin ja veneisiin soveltuva alumiinianodi on puolet kevyempi, mutta jopa puolet kestävämpi kuin samankokoinen sinkkianodi. Sinkkiä kestävämpi ja luontoystävällisempi valinta. Alumiinianodi on ehdoton valinta niille, jotka veneilevät sekä merellä että järvellä.

Kuvaus

Zinaltec 2,8 kg alumiinianodi 6mm teräslaatalla

Tämän anodin koko ja ominaisuudet ovat muuten samat kuin 2,5kg alumiinianodin, mutta laatta on 6 mm paksua terästä. Paksumpi laatta toimii paremmin mm jäissä kulkevalla aluksella.

Alumiinianodi on anodi, joka soveltuu meri-, murto- ja järviveteen ollen ainoa anodityyppi, jota voidaan käyttää kaikissa vesissä. Alumiinianodimme ovat Cold Water -anodeja, joten ne sopivat myös syviin ja kylmiin vesiin. Erinomainen ratkaisu Suomessa!

Alumiinianodi kestää jopa 50% kauemmin merivedessä, kuin sinkkianodi. Alumiinianodi on ympäristöystävällisempi, vaihtoehto, sillä sen valmistuksessa ei käytetä kadmiumia.

Alumiinianodi sopii kaikille venemateriaaleille, myös alumiinille, sillä alumiiniveneen materiaalia on rikastettu muilla yhdisteillä tehden alumiinianodista reilusti epäjalomman metallin.

Fyysisesti samankokoinen alumiinianodi on noin puolet sinkkianodia kevyempi ja Zinaltecin anodit ovat myös virtaviivaisia. Yhdessä nämä vaikuttavat pitkässä juoksussa vähentävästi polttoainekuluissa. Virtaviivainen malli on Zinaltecin oman kehitystyön tulosta, eikä vastaavaa ole saatavilla muilla valmistajilla.

Anodi suositellaan vaihdettavaksi kun siitä on syöpynyt 50% sen painosta.

Tuotetiedot:
 • Paino: 2,5 kg
 • Valmistaja: Zinaltec
 • MIL-DTL-24779B standardi
 • 2500 Ah/kg
 • 3,5 kg/AMP-vuosi
 • Alumiinipitoisuus 94,6 %
 • Hitsaus- tai ruuvikiinnitys
 • Kiihdyttimenä indium (sisältää myös sinkkiä, rautaa, piitä, kuparia ja tinaa)
Mitat:

Andoin koko: 280x140x42mm
Metallikehys: 360x30x6mm
Reikien väli: 300-310mm
Kiinnitysreiät: 14x24mm

Lisätiedot

Paino 2,8 kg (kilogramma)
Mitat 36 × 14 × 4,2 cm (senttimetri)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

  +358 2 733 1005
  info (at) workboatparts.com