fbpx
AnoditZinaltec alumiinianodi 0,8 kg AL-laatalla

Zinaltec alumiinianodi 0,8 kg AL-laatalla

31,50  (sis. alv)

Kaikkiin vesiin ja veneisiin soveltuva alumiinianodi on puolet kevyempi, mutta jopa puolet kestävämpi kuin samankokoinen sinkkianodi. Sinkkiä kestävämpi ja luontoystävällisempi valinta. Alumiinianodi on ehdoton valinta niille, jotka veneilevät sekä merellä että järvellä.

Kuvaus

Zinaltec 0,8 kg alumiinianodi 4 mm alumiinilaatalla

Tämä anodi on muuten samanlainen kuin 0,8 kg alumiinianodi, mutta laatta on teräksen sijaan 4 mm paksua alumiinia. Laatan voi halutessaan hitsata suoraan runkoon kiinni.

Alumiinianodi on anodi, joka soveltuu meri-, murto- ja järviveteen ollen ainoa anodityyppi, jota voidaan käyttää kaikissa vesissä. Alumiinianodimme ovat Cold Water -anodeja, joten ne sopivat myös syviin ja kylmiin vesiin. Erinomainen ratkaisu Suomessa!

Alumiinianodi kestää jopa 50% kauemmin merivedessä, kuin sinkkianodi. Alumiinianodi on ympäristöystävällisempi, vaihtoehto, sillä sen valmistuksessa ei käytetä kadmiumia.

Alumiinianodi sopii kaikille venemateriaaleille, myös alumiinille, sillä alumiiniveneen materiaalia on rikastettu muilla yhdisteillä tehden alumiinianodista reilusti epäjalomman metallin.

Fyysisesti samankokoinen alumiinianodi on noin puolet sinkkianodia kevyempi ja Zinaltecin anodit ovat myös virtaviivaisia. Yhdessä nämä vaikuttavat pitkässä juoksussa vähentävästi polttoainekuluissa. Virtaviivainen malli on Zinaltecin oman kehitystyön tulosta, eikä vastaavaa ole saatavilla muilla valmistajilla.

Anodi suositellaan vaihdettavaksi kun siitä on syöpynyt 50% sen painosta.

Tuotetiedot:
 • Paino: 800 g
 • Valmistaja: Zinaltec
 • MIL-DTL-24779B standardi
 • 2500 Ah/kg
 • 3,5 kg/AMP-vuosi
 • Alumiinipitoisuus 94,6 %
 • Hitsaus- tai ruuvikiinnitys
 • Kiihdyttimenä indium (sisältää myös sinkkiä, rautaa, piitä, kuparia ja tinaa)
Mitat:

Andoin koko: 150x88x40mm
Metallikehys: 210x25x4mm
Reikien väli: 184mm
Kiinnitysreiät: 13x20mm

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 8,8 × 4 cm (senttimetri)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

  +358 2 733 1005
  info (at) workboatparts.com