fbpx

SEP-700+ septitankin puhdistusaine

39,49  (sis. alv)

Mikrobipohjainen septitankin puhdistusaine, jota laimennetaan niin runsaasti, että valmiin pesuaineseoksen litrahinnaksi muodostuu vain noin 4€.

Kuvaus

SEP-700+ septitankin puhdistusaine

SEP-700+ on sitrushedelmien tuoksuinen, mikrobipohjainen septitankin puhdistusaine. Sen mikrobikantaa on muokattu idealliseksi veneiden septitankkien puhtaanapitoon. Sen mikrobit hajottavat öljyjä, rasvoja ja muita hiilivety-yhdisteitä sekä orgaanisia yhdisteitä ja jättävät jälkeensä vain vettä ja hiilidioksidia.

SEP-700+ käyttökohteita ovat mm septijärjestelmien puhtaanapito, hajuhaittojen vähentäminen, putkistojen puhtaanapito ja tukosten vähentäminen. Säännöllisessä puhdistuksessa käytettynä se pienentää tankkien puhdistuskustannuksia. Tuotteen säännöllinen käyttö pitää septijärjestelmän hajuttomana ja puhtaana, ja se poistaa jopa kivettymät järjestelmästä.

Käyttöohje:

  1. Laimenna SEP-700+ -tuotetta vähintään 1:15 suhteessa veden kanssa, hyvä suhde on 1:20. Kaada seos hitaasti tai osissa suoraan tankkiin esimerkiksi wc-pöntön kautta. Jos veneessä on tankki myös harmaille vesille, kaada liuosta myös vesipisteiden viemäreihin.
  2. Anna SEP-700+ -tuotteelle aikaa vaikuttaa myös putkistossa. Ensimmäisellä käyttökerralla valmista seosta kannattaa annostella runsaasti, esimerkiksi 5 litraa 40 litran tankkiin ja lisätä vettä niin, että tankin pohja on varmasti peitossa.
  3. Anna SEP-700+ seoksen vaikuttaa riittävän pitkään, esimerkiksi viikon verran.
  4. Voit käyttää septiä normaalisti. Tyhjennä septitankki kun se täyttyy.
  5. Lisää septin tyhjentämisen jälkeen pienempiä määriä SEP-700+ seosta säännöllisesti septitankkiin mikrobikannan ylläpitämiseksi

Pakkauskoko 0,5 l. Käyttövalmiin liuoksen litrahinta on vain noin 4€.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com