fbpx
Huolto, moottori ja perävetolaitteet, KumilaakeritJohnson Cutless Ø90/110x360mm kumilaakeri

Johnson Cutless Ø90/110x360mm kumilaakeri

497,18  (sis. alv)

Kestomuovista valmistettu kumilaakeri. Ø90mm akselille. Vedellä voideltava laakeri on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu veneeseesi. Duramax LLC:n valmistamiin Johnson Cutless kumilaakereihin luottaa laivastot ympäri maailman.

Kuvaus

Vedellä voideltava phenolikuorinen kumilaakeri vaativiin asennuksiin

Ø 90mm akselille soveltuva phenolikuorinen kumilaakeri. Ulkohalkaisija 110mm, pituus 360mm.

 

Johnson Cutless Non-Metallic kumilaakeri on valmistettu lujitetusta kestomuovista. Sen nitriilikuminen sisäpinta on tiukasti kiinni kuoressa pystyen ylläpitämään asianmukaista voitelua. Johnson Cutless Non-Metallic kumilaakerit ovat ideaaleja asennuksiin, joissa korroosio tai elektrolyysi ovat uhkana, sillä se on syöpymätön ja luonnostaan hylkii kemikaaleja, rasvaa ja öljyä ollen myös antielektrolyyttinen.

Vesi on hyvä voiteluaine, sillä se on luonnollinen, ei saastuta, se ei juuri puristu kasaan paineen alla ja sen viilennysominaisuudet ovat erinomaiset. Johnson Cutless kumilaakereissa vesi menee laakerin uriin ja liikkuu säteittäisesti akselin pyöriessä. Vesi huuhtelee epäpuhtaudet ulos urien kautta.

Amerikkalaisen Duramax Marine LLC:n kumilaakerit ovat erittäin korkealaatuisia ja mittatarkkoja. Duramax Marine LLC:llä on yli 50 vuoden kokemus kumilaakereiden valmistuksesta ja he ovat sitoutuneet jatkuvaan tuotekehitykseen, jotta asiakkaat saisivat vain korkealaatuisia ja pitkäikäisiä laakereita.

Verkkokaupassamme on myynnissä yleisimmin käytettävät koot, mutta Johnson Cutless kumilaakereita on saatavilla useita eri kokoja ja erilaisista materiaaleista. Kokoja on saatavina niin tuuma- kuin millimittaisina ihan pienistä aina suurten laivojen käyttöön soveltuviin saakka. Mikäli et löytänyt valikoimastamme tarpeisiisi sopivaa mallia, otathan meihin yhteyttä, voimme tilata juuri sinulle sopivat laakerit. Katso lisää esitteestä.

 

Esitteet:

  Johnson Cutless Sleeve and Flanget Bearings Information and Selection Guide

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 11 × 36 cm (senttimetri)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com