fbpx

Boat Cleaner Pohjapesu Merivesi 1l

18,00  (sis. alv)

Tehokas ja biohajoava pohjan pesuaine veneille, joilla ajetaan merellä. Kotimaisen Lansasin veneenpesuaineille on myönnetty avainlipputunnus. Pakkauskoko 1 litra.

Kuvaus

Boat Cleaner Salt Water pohjan pesuaine

Kotimainen Lansas valmistaa tehokkaat ja biohajoavat veneen pesuaineet. Boat Cleaner -sarjan pesuaineet ovat avainlippumerkittyjä. Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, testattuja ja turvallisia käyttää. Niiden hinta-laatusuhde on erinomainen sekä ne ovat riittoisia.

Boat Cleaner Sea Water on pesuaine veneeseen, jolla ajetaan merivedessä. Se poistaa suolaisen veden aiheuttamat epäpuhtaudet ja kasvillisuuden. Sopii myös makeissa vesissä ajaville veneille. Ei sovellu maalaamattomalle alumiinille, messingille, sinkille tai galvanoiduille osille.

Boat Cleaner poistaa tehokkaasti ruosteen, hapettumat, leväkerrostumat, merirokot, värivääristymät sekä suolaisesta ja makeasta vedestä tarttuvan kasvillisuuden vahingoittamatta lakkaa, kumia, maalipintaa, topcoat-väriä tai muovia.

 

Käyttöohje:

  1. Levitä aine kuivaan veneen runkoon tasaisesti maalitelalla, pesusienellä, harjalla tai ruiskuttamalla. Pesuainetta voi käyttää sellaisenaan tai laimennettuna 1:1 veteen.
  2. Anna pesuaineen vaikuttaa 20 min – 2 h pohjan kunnosta riippuen.
  3. Huuhtele runsaalla vedellä tai painepesurilla.

 

Huom! Ei saa käyttää maalipinnoille yli +35°C lämpötilassa!

Pakkauskoko 1 litra. Saatavana myös 20 litran pakkauksissa, kysy tarjous!

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)

WORKBOATPARTS.com

Etkö löytänyt etsimääsi tai halusitko muuten kysyä jotain tai löytää ratkaisun ongelmaasi. Kysy meiltä!

OTA YHTEYTTÄ

    +358 2 733 1005
    info (at) workboatparts.com